Pakkerekord for Posten

Årets Black Friday-handel setter rekorder for Postens pakketerminaler.

Foto: Posten

Den siste uken kom 324 semitrailere til Posten og Brings Logistikksenter Oslo, som håndterer de fleste pakkene her i landet. Det er ventet 30 prosent flere pakker enn samme uke i fjor.

Full fart
– Vi var forberedt på økning, men er likevel gledelig overrasket. De mengdene som kommer inn til Postens terminaler er større enn noen sinne i forbindelse med Black Friday. Nå er alle mann på dekk og pakkebåndene går for full fart, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Noe av økningen skyldes at Posten har fått flere nettbutikker som kunder det siste året, samtidig som Black Friday-handelen øker kraftig år for år. De neste dagene er det ventet i gjennomsnitt 200.000 pakker i døgnet på Posten og Brings Logistikksenter Oslo.

Hent pakken!
– Vår klare oppfordring er at du henter pakken din på Posten så raskt som mulig. Erfaringsmessig øker pakkeantallet kraftig de neste to-tre ukene, og vi risikerer at det blir helt fullt på Post i Butikk. Vi anbefaler å laste ned Posten-appen og hente pakken så for du får varsel der, sier Eckhoff.

Dersom det blir travelt i julestria, kan du også få pakken levert på døra. Posten har i år utvidet tilbudet om hjemlevering til hele Norge.

– Vi ser en kraftig økning i antallet hjembestillinger. Mange synes det er både praktisk og behagelig å få pakken rett hjem, sier Eckhoff.

FAKTA om Posten og Brings Logistikksenter Oslo
• Felles terminal for gods, pakker og tempererte varer
• Cirka 1.300 medarbeidere har sin arbeidsplass her
• 73.000 kvadratmeter stort – tilsvarende 10 fotballbaner
• Håndterer over 30 millioner pakker i året

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.