Posten gjør det billigere å sende fra egen postkasse

FOTO: Kimm Såtvedt / Posten

Posten gjør det lettere og billigere å sende brev og småpakker fra egen postkasse. Tiltaket er ment som en håndsrekning for alle som er i hjemmekarantene. Posten har i dag besluttet at man slipper å betale ekstra for å sende brev og småpakker fra sin egen postkasse.

Å sende fra egen postkasse er en tjeneste Posten har levert en tid. Den har kostet 15 kroner (i tillegg til porto), men nå er prisen for å sende hjemmefra den samme som om du putter det i en rød postkasse eller leverer den i en Post i Butikk eller på et postkontor.

– Vi ønsker å gjøre de tryggere for alle å sende brev og småpakker – spesielt for de som er i karantene. Derfor vil det inntil videre ikke koste ekstra å bruke tjenesten. Kanskje kan det også være ekstra hyggelig å sende et personlig brev eller en oppmuntring i disse dager, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten.

For å sende fra din egen postkasse bestiller du henting via posten.no. Du frankerer brevet korrekt med vanlige frimerker eller digitalt frimerke. Brevet hentes dagen eller – eller samme dag om det legges i kassen før klokken 07.00. Du får en tekstmelding på telefonen når postbudet har hentet pakken eller brevet hos deg.

– Dette er en god og fremtidsrettet tjeneste som kan være ekstra verdifull i disse dager. Våre postbud ser fram til å hjelpe og plukke opp mange brev og pakker fra landets postkasser, sier Kenneth Pettersen.

​Les mer om tjenesten her.

Kilde: Posten Norge

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.