Posten hever klimaambisjonene i Oslo

Postens konsernsjef Tone Wille og byrådsleder Raymond Johansen åpnet Postens nye helelektriske distribusjonspunkt på Filipstad. Foto: Posten Norge

Posten åpnet i går sitt nye helelektriske distribusjonspunkt på Filipstad i Oslo. Den nye HUBen sikrer at all pakkelevering innenfor ring 2 vil skje med elektriske kjøretøy. I forbindelse med åpningen ble det også kjent at Posten har bestilt 90 nye elektriske kjøretøy til bruk i Oslo.

– Åpningen av Oslo City HUB markerer en viktig milepæl for oss i Oslo. Nå blir all pakke- og postlevering innenfor ring 2 fossilfri. Det er også en stor glede å fortelle at vi nå har bestilt 90 nye elektriske kjøretøy som skal benyttes til pakkelevering i hovedstaden. Dersom disse blir levert som avtalt vil all pakke- og postlevering i hovedstaden skje med fossilfrie kjøretøy innen nyttår, fortalte Postens konsernsjef Tone Wille i forbindelse med åpningen.

Med åpningen av Oslo City HUB vil Posten levere ut rundt mellom 15 000 og 20 0000 pakker i uken fossilfritt, i Oslo sentrum. I forbindelse med åpningen av Oslo City HUB erstattes åtte fossildrevne kjøretøy med åtte elektriske varebiler.

Den offisielle åpningen av Oslo City HUB ble foretatt av Postens konsernsjef Tone Wille og byrådsleder Raymond Johansen.

– Jeg veldig glad for å være her når Posten enda engang viser at de er en del av løsningen. Det er sammen med framoverlente næringsaktører at vi når våre klimamål, sa byrådsleder Raymond Johansen.

Kilde: Posten Norge

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.