Posten inngår ny it-kontrakt med Tata Consultancy Services (TCS)

Foto: Birger Morken, Posten Norge

Posten har valgt TCS som strategisk it-leverandør etter en tøff internasjonal innkjøpskonkurranse.

TCS skal i neste kontraktsperiode fra 2020 levere drift, forvaltning og utvikling av konsernets it-systemer og bistå konsernet i digitalisering og innovasjon.

– Posten ser frem til å fortsette og utvide det gode samarbeidet med TCS. De blir en viktig strategisk partner som skal bidra til at Posten tar i bruk nye moderne teknologier og arbeidsmetoder, sier Arne Erik Berntzen, CIO, ansvarlig for it i Posten Norge.

Posten har tidligere hatt tre IT-avtaler innen applikasjonsdrift, -forvalting og utvikling som nå samles hos én leverandør. Avtalen vil gjelde i fire år fra 1.1.2020 med ytterligere opsjoner i to pluss ett år.

Posten har gjennomført konkurransen i henhold til lov om offentlige anskaffelser. Anslått verdi av kontrakten med TCS er rundt 560 millioner kroner i kontraktsperioden på fire år.

TCS store i Norge og Norden

TCS har siden 2010 etablert seg som en stor aktør i Norge og Norden. I dag har de mer enn 60 nordiske kunder, blant dem flere store norske virksomheter. Med sine over 2000 globale kunder, hvorav flere enn 100 er Fortune 500-selskaper, viser dette at de har kapasiteter og kompetanse til å drifte og utvikle alle typer miljøer, også på forretningsområder som de ikke dekker innenfor dagens kontrakt hos Posten.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.