Posten Norge stopper salget av svenske Bring Frigo AB til Aurelius

Foto: Søren Nielsen

29. mars 2021 kunne Posten Norge AS melde at selskapet Bring Frigo AB i Sverige skulle selges til det tyskbaserte investeringsselskapet Aurelius. Konkurransetilsynet i Sverige bekreftet 26. april 2021 at det ikke var noen konkurransemessige hindringer for å gjennomføre transaksjonen.

I avtalen mellom Posten Norge AS og Aurelius var det fastsatt frist for når transaksjonen skulle gjennomføres. Kjøper har ikke overholdt fastsatt frist for gjennomføring av transaksjonen. Posten Norge AS har derfor valgt å heve avtalen med Aurelius. Bring Frigo AB forblir et frittstående datterselskap til Posten Norge AS, og Posten Norge AS vil fortsette realiseringen av planene for selskapets fremtidige utvikling.

– At vi hever avtalen er en naturlig konsekvens når en kjøper ikke fullfører sine forpliktelser i henhold til avtalen, sier Thomas Tscherning konserndirektør i Posten Norge-konsernet.

Bring Frigo AB er markedsleder innen temperert logistikk i Sverige og driver et internasjonalt nettverk i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Frankrike og Norge.

—-

Bring Frigo AB driver et nettverk for temperert logistikk i Sverige og internasjonalt. Det omfatter transportmidler for temperert transport, kjøl- og fryselager, samt terminaler tilpasset for transport av varer i et temperaturkontroller nettverk. Bring Frigo hadde i 2020 en omsetning på om lag 2,4 mrd. svenske kroner. Antall ansatte er ca 900.

AURELIUS Equity Opportunities SE & Co KGaA er det børsnoterte holdingselskapet til AURELIUS Group, et paneuropeisk investeringskonsern med kontorer i München, London, Stockholm og Amsterdam.

Kilde: Posten Norge

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.