Prøvekjør den nye IVECO S-WAY for første gang i Norge

Foto: IVECO

IVECO Bærum inviterer til den første prøvekjøringen av den nye IVECO S-WAY. Få en eksklusiv opplevelse med de mange nye mulighetene som gjør dette til drømme-lastebilen for enhver sjåfør. Nytt og stort førerhus, 330 til 570 hestekrefter og fokus på brukerkomfort former fremtidens kjøreopplevelse. 

Nå har du muligheten til å prøve den nye IVECO S-WAY for første gang i Norge. Tirsdag 11. februar og onsdag 12. februar fra klokken 10.00 – 16.00 vil vi presentere de nye mulighetene som du får med den nye lastebilen. Key Account Manager i IVECO Norge, Leif Erik Nilssen, forteller:

– Dette er en eksklusiv mulighet for å kunne prøvekjøre lastebilen for første gang i Norge. Den nye S-WAYen som vi har tilgjengelig har 480 hestekrefter, helt nytt og stort førerhus som er utviklet rundt sjåførens behov med rikelig komfort og avanserte teknologier. Han fortsetter:

– Vi gleder oss til å snakke med de besøkende om hvordan IVECO S-WAY er med på å redusere driftskostnadene samtidig som du kjører grønnere med denne lastebilen. Det handler nemlig om en forretningsmodell som dekker hele kjøretøyets livssyklus og hjelper virksomhetene til i enda større grad å oppfylle kundenes krav.

Den nye IVECO S-WAY kan også leveres med motor som går på biogass under trykk eller flytende biogass.

Kom innom for en begivenhetsrik dag med testkjøring og nye muligheter som former fremtidens kjøreopplevelse på Vøyenenga i Bærum.

Kilde: IVECO

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.