Ramberg etablerer seg i Trondheim

Foto: Ramberg

B.H.Ramberg AS har inngått avtale med OTTS AS om overtakelse av deres terminal på Heggstadmoen i Trondheim, med tilhørende distribusjonsløsning i Trøndelag. Dato for overtakelsen er 1.januar 2020.
Avtalen innebærer at de ansatte innen distribusjonssegmentet i OTTS blir med videre i Ramberg, sammen med de lokale og regionale transportørene.

Ramberg driver i dag landsdekkende stykkgodstransport og 3. parts logistikk fra anlegg i Drammen og Oslo-området, samt Bergen. Bedriften har hatt en sterk vekst gjennom de senere år, ikke minst som følge av gode digitale løsninger og nært samarbeid med flere ledende utenlands-speditører.

Etableringen i Trøndelag er et ledd i Ramberg’s strategi for å få enda bedre kontroll på distribusjonen i et særdeles viktig område med stor godsmengde og høye krav til leveringspålitelighet.

OTTS AS har lagt en strategi for å satse sterkere innenfor områdene tipp, kran, spesialtransport, asfalt og anlegg, og har av den grunn valgt å fase ut terminal og distribusjon. Ramberg og OTTS vil fortsette samarbeidet på linehaul og partigods, samtidig som OTTS vil benytte Ramberg på distribusjonstjenester for sine kunder.

Med det samme konseptet søker man nå å tiltrekke seg nye kunder i Trøndelag som ønsker å benytte Rambergs terminal- og distribusjonsløsninger i Norge.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.