Scan Global Logistics forsterker sin Norske organisasjonen og etabler nye kontorer og produkter

Scan Global Logistics er en global leverandør at transport og logistikk tjenester. Selskapet har i dag egne kontorer på alle kontinenter, med over 700 ansatte og omsetter for over NOK 4 milliarder. I de land og områder hvor vi ikke har egne kontorer, har vi agenter som over desennier har vært med på å bygge en suksessfull global organisasjon.

For mer informasjon, se: www.scangl.com

Scan Global Logistics Norge (SGL) har forsterket vår organisasjon med kompetente og erfarne medarbeidere. Vi har etablert nye produkter og utvidet vår geografiske dekning av det norske markedet.

Selskapet ønsker med dette å fremstå som en attraktiv samarbeidspartner for norske industribedrifter, og deres behov for gode, innovative og fleksible transport- og logistikk løsninger.

Vi styrker vår strategiske satsning på Vestlandet, og har ansatt;

Tommy Ruud er ansatt hos Scan Global Logistics i stillingen som Director West Norway og medlem i selskapets ledergruppe. Tommy skal jobbe og lede selskapets avdeling i Bergen, men har også ansvaret for vårt nye kontor i Stavanger. Tommy kommer sist fra Kuehne & Nagel hvor han hadde stillingen som National Key Account Manager, Projects, Oil & Gas, Marine logistics. Tommy har hatt tilsvarende stilling tidligere da han har etablert Geodis Wilson Bergen i 2007, og Geodis Wilson Stavanger i 2009. Tommy har studert IT og markedsøkonomi ved BI og har deretter gått gradene i ulike logistikk systemer. Han er en engasjert medarbeider som gjennom sine ulike stillinger også har vært delaktig i ledergrupper samt styremedlem i Geodis Wilson Norge AS.

Per Martin Nilsen er ansatt hos Scan Global Logistics avd. Bergen som teamleader seafreight. Per Martin kommer fra Geodis Wilson i Bergen, hvor han de siste fire årene har jobbet med Prosjekt og Marine Logistikk. Han har tidligere jobbet for DHL. Per Marin blir også sentral i vår satsning på marine, shipping og skipsrelatert gods.

Vi har også merket ett stadig økt behov for profesjonell kompetanse fra våre kunder og samarbeidspartnere, og vi har derfor opprettet stilling som Operations Director, med ansvar for Norge.

I denne stillingen har vi ansatt;

Janicke Henæs er ansatt i stillingen som Director Operations og medlem i selskapets ledergruppe. Janicke har over 23 års erfaring i logistikkbransjen hvorav siste 15 år innen ledelse. Janicke kommer sist fra stillingen som Director Marine Logistics hos Altus Logistics AS. Tidligere har Janicke jobbet hos Norsk Land og Sjøtransport, vært daglig leder for Multi Shipping AS og Director Industrial Projects & Marine Logistics samt medlem i ledergruppen hos Geodis Wilison AS.

Åpner nytt kontor

1. mars åpner vi nytt kontor sentralt plassert i Stavanger. Scan Global Logistics AS skal være en attraktiv partner for industrien over hele Norge og vi ser etableringen i Stavanger som en viktig del av vår brede satsning, gjort etter sterkt ønske fra våre kunder. Regionen er i en spennende utvikling og vi i Scan Global Logistics AS ønsker å utvikle oss sammen med våre kunder og bidra til en god utvikling for våre kunder. Vi gleder oss til å jobbe med bedriftene i regionen, og har ansatt følgende personer ved vårt nye kontor;

Olav A Hove er ansatt hos Scan Global Logistics som Director Sales and Marketing og medlem i selskapets ledergruppe. Olav er stasjonert ved Scan Globals nye kontor i Stavanger, og vil derfra jobbe ut i hele landet. Olav kommer fra Panalpina hvor han de siste sju år har jobbet som Area IV Sales Manager Oil & Gas og Nasjonal Key Account mananger for alle bransjer. Olav har jobbet 15 år i bransjen innen salg og har god evne til å finne nye, fleksible og effektive løsninger innen alle former for transport. Olavs kjenskap til logistikk world wide gjør at vi kan finne løsninger som passer alle kunder, både Norske og internasjonale. Hos Panalpina har Olav jobbet både med små og mellomstore Norske selskaper, så vel som multinasjonale konsern. Han har bred erfaring innen tender og anbudsprosesser og vil mer enn gjerne bistå våre kunder med en eventuell anbudsprosess.

Ole – Kristian Watland er ansatt som Befrakter Sjø/Fly. Han kommer fra stillingen som avdelings leder Fly/Sjø ved Schenker sitt Stavanger kontor hvor han har vært de siste åtte årene. Ole – Kristian har 27 års erfaring fra logistikk bransjen i Stavanger regionen og har tidligere vært ansatt i Marlog, DSV Air & Sea, Maksi Flyfrakt og Sigvald Bergesen. Startet som sjåfør og har jobbet med import/eksport fly og sjø frakt samt skips agent.

Trond Dahle er ansatt som Befrakter Fly/Sjø ved Stavanger kontoret. Han har sammen med Ole – Kristian jobbet ved Schenker sitt Stavanger kontor som befrakter Fly / Sjø. Trond har 24 års erfaring fra logistikk bransjen i Stavanger regionen. Tidligere jobbet som Teamleder Eksport fly i DSV Air & Sea, eksport flyfrakt i Maksi Flyfrakt og startet som sjåfør i Sigvald Bergesen.

Oil & Gas
Scan Global Logistics er i dag globalt en stor globalaktør innenfor prosjekt og prosjekt spedisjon. Vi er den største samarbeidspartner for FN, og Aid & Relieff er globalt vårt største produkt. Nå ønsker vårt selskap både å styrke den norske organisasjonen med kompetanse innenfor disse feltene, samt satse globalt på logistikk tilpasset Olje og Gass industrien. Brohodet for denne satsningen blir fra Norge. Vi har i denne sammenhengen ansatt;

Norbert Norman Tjore er ansatt hos Scan Global Logistics som (VP) Head of Oil & Gas. Norbert starter 01.08 og inngår dermed i den globale ledelsesgruppen for Aid, Development & Projects, og er medlem av det norske selskapets ledergruppe. Han kommer fra stillingen som (VP) for Olje & Gas Divisjonen til Posten og Bring og satt i ledergruppen til Logistikk Norge. Hos Bring var Norbert ansvarlig for over 150 ansatte med en omsetning vel over en milliard norske kroner. Norbert har 18 års erfaring i Logistikk bransjen og da i hovedsak innen Offshorevirksomhet fra Nor-cargo og senere Bring Cargo. Han har 10 års operasjonell erfaring innen prosjekt logistikk mot EPCI aktører som Kværner og Aker Solutions samt Drifts operasjoner for Statoil. Norbert har også 3 års KAM erfaring mot leverandør industrien.

Norbert har lang fartstid i Kenya hvor han eier et Safari selskap med ca 50 årsverk fordelt på tre kontorer i Øst – Afrika. Hans rolle hos Scan Global Logistics blir å bygge en slagkraftig organisasjon innen Prosjektlogistikk globalt men med utgangspunkt i de nordiske organisasjonene i SCAN GLOBAL LOGISTICS. Målet er å kunne levere en nyskapende og konkurransedyktig tjeneste til de globale aktørene innen Olje og Gas.

Ståle Folkvord Hansen er ansatt hos Scan Global Logistics som KAM Oil & Gas. Han kommer fra stillingen som Regional Product Manager Oil & Gas i Schenker hvor han har vært ansatt de siste 10 årene. Han har den senere tid hatt ansvaret for oppbygning av Schenker sin Olje & Gass virksomhet i UK, Skandinavia, Baltikum og Russland. Flere av MSA(Master Service Agreement) som Schenker innehar WW har Ståle vært en del av innføringen og oppbygningen av. I løpet av sine 10 år i Schenker har Ståle vært medlem i ledergruppen for Sjø og Fly, jobbet med oppbygning av Sjø avdelingen, ansvarlig for prosjektavdelingen og blant annet ansvarlig for Schenker sitt logistikk bidrag under Eurovision i Oslo. Gjennom sin 18 års erfaring i logistikk bransjen har han også jobbet for Astec Helikopter Service (Nå Heli-One), TNT Special Sevice og DFDS Air & Sea. Hos Scan Global Logistics skal Ståle jobbe tett med Norbert Norman Tjore for å bygge opp satsningen på løsninger for Olje og Gass kunder. I tillegg er Ståle faglig ansvarlig for Sjø transport på Speditørskolen i regi av NHO og eksaminator noen han selvfølgelig fortsetter med etter overgangen til SGL.

Utvide organisasjon i Oslo
Takket våre økt support fra våre eksisterende kunder har vi også hatt ett behov for å utvide vår organisasjon i Oslo.

Trude Sunde, her skal hun ha ansvar for selskapets sjøfrakt i stillingen som Seafreight Manager. Trude har over 25 års erfaring fra både rederi og speditører som Sea-Land Service Inc., Autotransit, Birger Ekerholt AS og Geodis Wilson. Hos sistnevnte var hun også styremedlem. Trude har også 2 års erfaring fra 3PL hos VSD Logistics.

Martin Mroz er ansatt som Airfreight supervisor. Martin har over ti års erfaring fra flyfrakt, og kommer sist fra DSV sin militær avdeling. Han har tidligere også jobbet hos Panalpina som Teamleder for Oil & Gas. Han har bred erfaring innen flyfrakt, og har jobbet med alt fra store charterforsendelser, til tidskritiske on board courier forsendelser. Martin har fullført speditørskolen til LTL.

Gunnar Rødland Klamroth er ansatt tiltrer stilling som seafreight supervisor. Gunnar tar med seg lang erfaring til Scan Global, da han har jobbet innen shipping, transport og spedisjon siden 1990. Siden sin læretid hos Tollpost Globe int. AS har han har jobbet flere steder som Nica, Oslo Shipping, Fellestransport, Roadbroker, Ontime og Roadfeeders. Han har jobbet både inne fly og sjø, samt med nasjonale og internasjonale biltransporter. Sist kommer Gunnar fra Nordicon, der han jobbet med sjø import.

Scan Global Logistics håper med dette å være attraktive for nye og spennende utfordringer som skal løses. Vi ser derfor frem til nettopp din henvendelse.

Den nye adressen vår i Bergen blir:
Scan Global Logistics AS
Dokkeskjærskaien 1 Skur 24
5006 Bergen
Telefon: 5561 3840
E-Mail: bergen@scangl.com

Vår adresse i Stavanger blir:
Scan Global Logistics AS
Vingveien 2
4050 Sola
Telefon: 5120 4000
E-Mail: stavanger@scangl.com

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.