Scanlog ekspanderer til Norge

Foto: Scanlog

Det hurtigvoksende logistikkselskapet Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) åpner nå sitt første kontor i Norge.

Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som Daglig leder/Managing director slår i dag opp dørene til kontoret på Gardermoen utenfor Oslo.

Med fire medarbeidere kommer kontoret til å ha samme fokus på Ansvarsfull Logistikk som det svenske morselskapet, spesialisert på internasjonale transporter på jernbane, sjø, bil og fly, inklusiv tollhåndtering for norske kunders eksport og import vareflyt.

Vegard Kristiansen har lang erfaring både fra den norske og internasjonale logistikkbransjen som leder og eier.
Sammen med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrunn fra blant annet Panalpina, går Vegard inn som partner i det nye norske selskapet.

”Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med våre team i Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø. Endelig kan vi tilby norske kunder økonomiske og miljømessige holdbare transporter til og fra Norge på alle transportmåter og på en transparent måte, sier Vegard. Scanlog har fokus på ansvarlig og kostnadseffektiv logistikk, med redusert miljøpåvirkning og høyere kvalitet der digitalisering er sentral. Det passer min egen tankemåte, og er noe som virkelig savnes i det norske markedet”

Norge er et spennende marked for Scanlog der flere av våre kunder allerede har en betydelig virksomhet som vi nå kan støtte på en mer effektiv måte, sier Scanlogs konsernsjef Mathias Ljungberg. Jeg er overbevist om at Vegard sammen med sitt sterke team vi har rekruttert og med den samlede erfaring og kunnskap om det norske logistikkmarkedet som de besitter vil de skape en stor verdi for våre eksisterende og nye kunder i Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mattias Ljungberg, mattias.ljungberg@scanlog.se, +46 725132616
Vegard Kristiansen, vegard.kristiansen@scanlog.no, +47 91557049 

Kilde: Scanlog

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.