Sikrer netthandelsvekst – PostNord dobler på Langhus

Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord. Foto PostNord

PostNord opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer PostNord nå i en utvidelse og modernisering av terminalen på Langhus.

– Vi gjør nå en investering i Oslo, for å sikre fremtidig vekst og utvikling, sier fungerende konsernsjef Anne Marie Gardshol i PostNord.

Investeringen bidrar til å utvide vår kapasitet, posisjon og vårt nettverk i det norske markedet.

– Dette er en viktig forutsetning for å ta en sterk posisjon i det norske netthandelsmarkedet, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen. Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig – og blir også mer robuste med både Alfaset og Langhus som kan produsere store volumer.

Satsingen på Langhus vil øke kapasiteten i Norge til 250 000 pakker per dag. Samtidig vil utbyggingen av sorteringsanlegget gi mer automatisert terminalhåndtering og gi bedre leveringspresisjon.

Totalt skal det bygges ut 10 000 m2. Utbyggingen starter i Q2 2019, og skal stå ferdig i løpet av Q3 2020.

– Dette er en av våre største investeringer i den femårsperioden vi er inne i – og viser også at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger, sier Hagen.

– Vi forventer ferdigstilling i midten av september, så den nye terminalen skal være godt innkjørt til Black Friday og julehandelen i 2020, avslutter Gardshol.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.