Soles4Souls, Euro Sko og ColliCare på tvers av landegrensene

Foto: Soles4Souls

Millioner av mennesker, har faktisk ikke sko! 900 millioner mennesker lever på under 16 kroner om dagen. Blant disse er 400 millioner barn, som vokser og trenger sko!

Fra 1.september kan du levere inn dine brukte sko i utvalgte Euro Sko, dna og Shoeday butikker. Alle skoene samles inn og sendes til Nord Afrika. Euro Sko leder prosjektet og ColliCare bistår med logistikken ved å hente inn og eksportere skoene.

Tenk deg om en gang til, før du kaster skoene dine!

Sammen med Euro Sko skal ColliCare sende dine gamle, men brukbare sko, til medmennesker i utviklingsland. «Vi er stolte av å presentere vårt nye samarbeide med Euro Sko og Soles4Souls,» sier Camilla Skjervold, CCO i ColliCare «et engasjement som både har et sosialt og et miljømessig aspekt, vi gleder oss til å bidra til å hjelpe mennesker i nød og samtidig spare miljøet!».

Euro Sko og ColliCare ønsker sammen å bidra til å beskytte miljøet ved å unngå å kaste fullt brukbare sko – og hjelpe mennesker i nød samtidig. Hver dag blir mennesker utsatt for livstruende sykdommer, barn er forhindret i å gå på skole og voksne kan ikke jobbe – alt dette fordi de mangler sko!

Med dette prosjektet kan vi både hjelpe mennesker som trenger det og sparer miljøet – det er bærekraftig samt bidrar til sirkulærøkonomi.

Foto: Soles4Souls

Litt om Soles4Souls
Soles4Souls er en global non-profitt organisasjon som ønsker å bekjempe fattigdom gjennom innsamling og distribusjon av bl.a. sko. Siden 2006 har Soles4Souls distribuert mer enn 30 millioner par nye og brukte sko i 127 land over hele verden.

Soles4Souls organiserer og distribuerer sko til micro-enterprise, katastrofeområder, og andre hjelpeprogrammer. 

Soles4Souls micro-enterprise program gir mennesker som lever i fattigdom i utviklingsland muligheten til å starte og drive en liten bedrift der de selger sko, og dermed forsørge seg selv.

Her kan du lese mer om Soles4Souls 

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.