Solid satsing på grønn varedistribusjon i Norge

Fra v. Peter Stangeland, Markedsdirektør, Knut Eriksmoen, Adm.dir. og Hans-Thomas Andersen, Direktør landdivisjonen. Foto: DB Schenker

Målet om utslippsfri distribusjon i Oslo er nådd. Nå rulles det ut elektriske vare- og lastebiler i de største norske byene. Innen utgangen av 2021 skal distribusjonen i bysentra være 100% elektrisk.

Selskapets ambisiøse mål om å løse all varedistribusjon i Oslo med null utslipp er nådd. Ved etableringen av Oslo City Hub som verdens første i sitt slag, og en 100% omlegging fra diesel til elektrisk, har Oslo fått en betydelig miljøgevinst på ca. 400 tonn Co2 i reduksjon pr. år. Nå står resten av landet for tur.

DB Schenker har ambisjoner om å levere med null utslipp i all bydistribusjon i alle større norske byer innen 2021. Selskapet har så langt investert betydelig i ny elektrisk bilpark, og ruller ut 25 nye elektriske laste- og varebiler i hele landet denne våren. Investeringen i bærekraftig bydistribusjon vil fortsette gjennom 2021, til vi har nådd målet om 100% elektrisk distribusjon i alle større norske byer.

Dette er et ledd i DB Schenker konsernets globale målsetting om 100% utslippsfri bydistribusjon innen 2030.

Kilde: DB Schenker

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.