Tone Wille får prestisjeverv i postverden

Foto: Posten Norge

Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge, blir ny styreleder i International Post Corporation (IPC).

IPC er postindustriens internasjonale bransjeorganisasjon og består av 25 av verdens største postselskaper i Europa, Asia og Nord-Amerika. Hovedkontoret er i Brussel. I tillegg til å være en arena for postindustrien er det en møteplass hvor toppsjefene fra de 25 postselskapene møtes og diskuterer utviklingen og utfordringer i bransjen. IPC gir bistand til postmedlemmene primært innenfor grensekryssende brev og pakker.

– Det er en stor ære for meg å ha blitt valgt som styreleder for IPC. Jeg ser frem til å ta på meg dette vervet. Mine hovedprioriteringer vil være å styrke postindustriens posisjon og lederskap innen bærekraft og e-handel, sier Wille i en kommentar til nyheten fra Brussel.

Tone Wille overtar som styreleder i IPC i november.

Følger i forgjengers fotspor
Tone Wille blir den første kvinnelige – og den andre norske – styrelederen i IPC. Hun etterfølger Dag Mejdell som har besluttet å gå av etter å ha vært styreleder i IPC de siste ti årene. Mejdell var konsernsjef i Posten Norge fra 2006 – 2016.

– Jeg gratulerer Tone med valget. Jeg er sikker på at hun er den rette personen til å lede styret og styre IPC i årene som kommer. Jeg vil med glede dele min erfaring og kunnskap med henne med tanke på overleveringen i november, sier IPCs styreleder Dag Mejdell,

Kilde: Posten

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.