Veksten fortsetter for DACHSER Norway AS

Foto: DACHSER

Også i år fortsetter DACHSER Norway sin imponerende vekst, og selv om markedet er preget av sterk konkurranse kan bedriften fremvise et sterkt årsresultat for 2019. Regnskapsåret 2019 avsluttes nemlig med et resultat før skatt på drøyt 23,1 millioner kroner – en økning på over 27 prosent.

Ifølge René Sidor, Managing Director Nordic, er den viktigste grunnen til dette at det har blitt investert mange ressurser i å fortsette med å styrke organisasjonen med fokus på kvalitet og videreutvikling av kompetanser hos medarbeiderne i 2019.

I løpet av regnskapsåret 2019 har DACHSER Norway økt omsetningen sin med 7,5 prosent fra 227 millioner kroner i 2018 til drøyt 244 millioner kroner i 2019. Dette skyldes i stor grad dyktige, effektive og motiverte medarbeidere som hele tiden fokuserer på å tilfredsstille kundenes kvalitets- og servicekrav. Det er kombinasjonen av høyere kundelojalitet og en kontinuerlig tilførsel av nye kunder som har bidratt til en styrket markedsposisjon. I tillegg har ledelsen valgt å styrke den allerede solide salgsavdelingen. Dette gjør selskapet godt rustet til å  ta ytterligere  markedsandeler i Norge.   

“Vi er svært opptatt av at medarbeiderne våre hele tiden får muligheten til å utvikle seg både personlig og profesjonelt. De er vår viktigste resurs. Alle selgerne våre har verdifull erfaring fra logistikkbransjen, noe som gjør de i stand  til å klarlegge hvilke bedrifter som trenger tjenestene våre på en svært effektiv måte.”

Armend Krasniqi, General Manager hos DACHSER Norway AS

 tillegg til kvalitet og effektivitet, har DACHSER Norway alltid fokusert på intelligente  logistikkløsninger som forenkler deres kunders forretningsdrift.

Forventninger til 2020

«Fordi vi har fastholdt vår langsiktige strategi, selv under koronakrisen, og fokusert på å bevare arbeidsplasser, så føler vi oss godt rustet for fremtiden. Noe annet som gjør oss positive med tanke på 2020 er at vi opplever en økt etterspørsel etter kvalitet i form av rask og pålitelig levering. Og takket være våre  kompetente og engasjerte medarbeidere, er dette noe vi enkelt kan levere,» lyder det fra Armend Krasniqi.

DACHSERs vekst i Norden

DACHSERs nordiske konsernregnskap fremviser også et sterkt resultat for 2019. Omsetningen for moderselskapet DACHSER Nordic A/S er steget fra 1,54 milliarder kroner i 2018 til 1,69 milliarder kroner i 2019 – en stigning på nesten 10 prosent. Overskudd før skatt har økt til 69,2 millioner fra 60,7 millioner i 2018.

“Vi viderefører vår sterke vekst, og vi vinner deler av markedet for kjerneproduktet vårt, stykkgodsdistribusjon i Europa. Også i år har vi oppnådd ny nordisk rekord når vi ser på vårt flotte årsresultat. En av de største grunnene til at det har gått så bra, og til at vi har kunnet fortsette en sterk utvikling, er helt klart den fantastiske innsatsen fra medarbeiderne våre. Det har blitt jobbet engasjert og fokusert i alle funksjoner og avdelinger,» sier René Sidor, Managing Director Nordic.

Kilde: DACHSER Norway

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.