Viasea lanserer ny ukentlig service fra Lübeck til Oslo

Foto: Viasea

For å kunne tilby markedets beste shortsea-løsning fra Europa til Norge, har Viasea valgt å starte ukentlig service mellom Lübeck og Oslo.

Ruten vil gå fast hver uke og starter i Lübeck, Tyskland, avgang er hver søndag med ankomst Oslo tirsdag morgen. Den første avgangen fra Lübeck finner sted 28. april 2019.
Viasea har siden starten utelukkende fokusert på shortsea markedet i Europa. Dette har medført høy presisjon og pålitelighet i rutetidene, og vil også være tilfellet for den nye Lübeck-servicen.

“Med vårt eksisterende rutenett dekker vi Baltikum, Polen og Vest-Europa svært godt. Ny rute fra Lübeck etableres for å komplettere vårt tilbud ytterligere. I Lübeck er det svært gode togforbindelser til og fra store deler av Europa, og dette åpner for mange nye muligheter,”sier Morten Pettersen, Managing Director i Viasea. 

Viasea er en dedikert shortsea-operatør med to hovedmål; Å tilby et reelt alternativ til bilfrakt, samt å være den mest pålitelige servicen innenfor sitt område.
Å frakte gods sjøveien har vist seg å være rimeligere og mer miljøvennlig sammenlignet med andre former for transport. Med de togforbindelsene Lübeck havn kan tilby, gjør Viasea det enklere for kundene å velge mer miljøvennlige fraktløsninger.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.