Viasea øker frekvensen mellom Nederland og Norge

Foto: Viasea

1 desember går jomfruturen for rute nr 2 fra Moerdijk til Oslofjorden. Larvik lagt til som ny havn i Viasea sine ruter.

Ankomst Oslo tidlig om morgenen – nå både mandag og torsdag!

Lanseringen av rute nummer to, Moerdijk – Oslo – Larvik – Kristiansand imøtekommer markedets etterspørsel etter kapasitet mellom kontinentet og Norge. To avganger hver uke gjør sjøfrakt fra kontinentet til en enda tøffere konkurrent for gods på vei.

«Vi er veldig stolte av å utvide servicen ytterligere, og tilbyr nå høyere frekvens fra Nederland til Norge. Høy kvalitet og forutsigbar service vil fortsatt være vårt hovedfokus. Med ankomst Oslo mandag morgen og torsdag morgen, føler vi oss sikre på at vi kan flytte enda mer last fra vei til sjø.»

Administrerende direktør Viasea Shipping, Morten Pettersen

Forutsigbare ankomster er allerede synonymt med Viasea Shipping – ikke en eneste dags forsinkelse siden selskapets oppstart i 2016. Forutsigbarhet er også det viktigste målet for den nye servicen.

Viasea er en dedikert shortsea operatør med to hovedmål; å tilby det beste sjøfraktalternativet til godstransport, og levere den mest pålitelige shortsea-tjenesten i markedet.

Sjøfrakt har vist seg å være kostnadseffektivt og mer miljøvennlig enn tradisjonell veitransport fra Europa. Viasea Shipping fokuserer på shortseatjenester i Europa.

Om ny havn, Larvik

Larvik havn opplever en økning i aktivitet, og for Viasea er det en strategisk viktig havn å legge til i ruteplanen. Larvik havn er Norges nest største havn, og gir Viasea utvidet geografisk dekning.

Kilde: Viasea

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.