Viasea tar bedre grep om Baltikum og Polen

Foto: Viasea

Viasea Shipping vokser videre og åpner kontor i Polen; Gdynia og i Litauen; Klaipeda. Servicen mellom Litauen, Polen og Norge har gått via partnere tidligere, men nå tar Viasea over driften på egenhånd. 

Klaipeda – Gdynia – Norge

Nytt personell er på plass, og klare for bookinger og anløp. «Noen utfordringer er det jo å åpne kontorer under korona, men med mange gode kolleger i selskapet, så løser det seg», sier Direktør for Viasea Shipping Morten Pettersen. Ruten Klaipeda – Gdynia – Norge er veldig viktig for eksporten fra Nord-Europa. Ruten de skal drifte er allerede i gang, men Viasea tar selv over driften fra 18.03, med de samme avgangene som kundene kjenner i dag. «Det å åpne kontor i Polen og Litauen vil gjøre at vi kan ta oss enda bedre av våre eksisterende kunder, og også få fart på ny business fra området», fortsetter Morten.

Viasea Shipping

Viasea har hovedkontor i Moss, og er en raskt voksende shortsea operatør som tilbyr rask og pålitelig dør-til-dør løsninger til Norge fra Nord-Europa. Viasea drifter allerede to ukentlige avganger fra Rotterdam/Moerdijk, og tilbyr også en rute fra England og Spania.

Nye kontor

Våre nye kontorer blir I Klaipeda I Litauen, og det polske kontoret ligger i Gdynia, like ved Gdansk.
I januar åpnet Viasea kontor i England.

Kilde: Viasea

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.