Widerøe flyr Bergen-London

Foto: Widerøe

Fra 31. august skal Widerøe fly vestlendingene direkte fra Bergen til London. Ruten skal flys med Widerøes nye jet- Embraer 190-E2 med 114 seter, og i første omgang tilbys ruten mandag og fredag. Den nye Londonruten vil ha svært gode forbindelse med en rekke andre vestlandsdestinasjoner. Fra 31. august vil dette være den desidert korteste og raskeste veien til London fra Kristiansand, Stavanger, Florø, Sandane, Sogndal, Hovden, Molde og Ålesund. Flytiden fra Bergen til London er på 1 time og 50 minutter.

Etterspørselen etter flyreiser har falt betydelig etter at Europa ble truffet av korona-krisen. Det betyr et krevende marked, men også noen muligheter. Avgiftsstrukturen i Norge er slik at det er mer lønnsom å fly utenlands enn innenriks, da både merverdi- og passasjeravgiften bortfaller helt eller delvis. Widerøe er et nisjeselskap som skal betjene trafikkstrømmer som er tilrettelagt for en noe mindre flytype. Widerøes nye jetfly med sine 114 seter er som skreddersydd til å betjene denne strekningen. Dette er markedets mest moderne og miljøvennlige jetfly i denne klassen, og har en setefigurasjon som er to + to seter. Som alltid med Widerøe er det intet midtsete.

Widerøe er Bergen Fleslands største flyselskap, med flyforbindelser videre til hele landet. Ruten Bergen-London er derfor ideell for videre utenlandssatsing. Dette er Widerøes tredje rute fra Bergen til Storbritannia. Widerøe flyr også til Aberdeen og Liverpool.

Vi styrker vårt fokus på Bergen som knutepunkt for trafikk i hele landet, sier Kommersiell Direktør Christian Skaug. – Vi bygger med dette videre på nettverket Widerøe har utviklet i og rundt Bergen og Vestlandet de senere årene, fortsetter Skaug. – Vi begynner forsiktig, men dersom vi ser at tilbudet blir godt mottatt vil vi vurdere å sette inn flere ukentlige avganger, avslutter Skaug.
London-ruten fra Bergen vil gå to ganger i uken, mandag og fredag og er allerede i booking med priser fra 599,-

Bergen Flesland – London Southend WF220 avgang: kl. 8:30 ankomst: 09:20 lokal tid

London Southend – Bergen Flesland WF221 avgang: kl. 9:55 ankomst: 12:45 lokal tid

Kilde: Widerøe

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.