DHL Express ny offisiell lagsponsor for herrelandslaget i langrenn

Foto: DHL

Verdens mest internasjonale selskap DHL Express blir ny lagsponsor for Menn Elite Allround.

-DHL Express er enormt stolte over å ha inngått avtale som offisiell lagsponsor for gutta på det norske allroundlandslaget i langrenn, sier adm.direktør i DHL Express (Norway) Terje Aarbog. Norsk langrenn er en solid merkevare som engasjerer hele nasjonen. Vi ser en stor fordel i å samarbeide med et lag som har et brennende engasjement, som stadig jobber med å bli bedre og har en sterk vilje til å vinne. Dette samsvarer helt med vår strategi og kultur i DHL Express. 

Fr.v. Espen Bjervig, Langrennssjef Norges Skiforbund, Terje Aarbog, Administrerende direktør, DHL Express (Norway) AS. Foto: DHL

Vår ambisjon i samarbeidet med Skiforbundet langrenn er både å ytterligere styrke vår merkevare i Norge, og for å få frem alle muligheter vi kan tilby innenfor logistikk både nasjonalt og globalt. Vi håper og tror at DHL Express med vår tilstedeværelse over hele verden vil kunne bidra positivt til økt interesse for langrennssporten, sier Aarbog.

-Avtalen med DHL Express, som den globale, solide og synlige merkevaren tilstede i 220 land og territorier, er for oss i norsk langrenn både viktig og spennende, sier langrennssjef Espen Bjervig. -Vi vet at langrenn står sterkt her hjemme, og med en global partner ønsker vi å bli utfordret på å utvikle oss som merkevare også internasjonalt. Vi tror at samarbeidet med DHL Express og deres globale tilstedeværelse kan gi interessante synergier utenfor landegrensene. DHL har sitt hovedkontor i Tyskland, et viktig marked for langrennssporten og med VM i Oberstdorf 2021.

Kilde: DHL

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.