Ny konserndirektør i Toten Transport AS

Foto: Toten Transport AS

Styret i Toten Transport AS har ansatt Finn Martinsen som ny konserndirektør i Toten Transport AS med tiltredelse 1. februar 2020.

Finn Martinsen er 54 år, har lokal tilknytning og er bosatt på Gran. Han har siden 2006 vært adm. dir. i David-Andersen Oslo og har tidligere ledet flere større virksomheter som Meca Norway AS og Vigeland & Co AS.

Martinsen har strategisk, operativ og kommersiell lederkompetanse gjennom sin toppleder- og styreerfaring. Han har god erfaring med drift og utvikling av virksomheter, salgs- og forhandlingserfaring samt erfaring med digitalisering hvor tilpasning til ny hverdag står sentralt.

Martinsen tar over ledelsen i et stort og spennende selskap som siden 1975 har utviklet seg til å bli et av de største norske privateide selskapene innen transport og logistikk, og en betydelig aktør i det nordiske og internasjonale markedet. Virksomheten som har hovedkontor på Raufoss, tilbyr skreddersydde løsninger innen bil, sjø, fly, prosjekt og 3-partslogistikk. Toten Transport er i tillegg til sine fem selskap/terminaler i Norge (Raufoss, Brumunddal, Trondheim, Stokke og Oslo) representert med selskaper i Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia, Estland.

Konsernet har 150 ansatte og en omsetning på NOK 850 mill. og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

Bileiere, styret og ansatte i Toten Transport ønsker Finn Martinsen velkommen.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.